Siirry sisältöön

Palvelumme

Palvelumme

RAKENTAMINEN JA PROJEKTIT

Meiltä saat monipuolista kiinteistöautomaatio- ja LVI-projektiosaamista vuosien kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat aina neuvonta ja opastus, kartoitus, suunnittelu, sekä toteutus.

Tarjoamme monipuolista saneerauspalvelua erilaisten LVI- ja kiinteistöautomaatio järjestelmien ratkaisujen toteutukseen. Suoritamme olemassa olevan järjestelmän kartoituksen, toiminnan suunnittelun, sekä projektin toteutuksen.

HUOLTO JA KORJAUS

Suoritamme kattavasti LVI- ja automaatiojärjestelmien huoltotoimenpiteitä asiakkaan tarpeiden mukaan. Laitevian tai järjestelmäongelman yhteydessä pystymme tarvittaessa nopeaan korjaukseen. Kattava varastomme sisältää valikoiman tunnetuimpia säätölaitemerkkejä ja komponentteja, jotka ovat heti asentajiemme käytettävissä. Huollon nopea reagointi ja osaava henkilökuntamme varmistavat järjestelmän häiriön vaikutuksen jäävän kiinteistössä mahdollisimman lyhyeksi.

Ennalta ehkäisevä huolto pyrkii poistamaan kiinteistön toimintakatkokset ja vikakorjaukset. Ennakoivassa huollossa seuraamme laitteistojen säätöjä ja energiataloutta ja teemme toimenpiteitä tarvittaessa. Palvelu koostuu määräaikaisista huoltotarkastuksista ja huoltotoimenpiteistä asiakkaan kanssa määritellyn perussopimuksen mukaan.